Webdesign

Computer4De dag van vandaag is het voor een bedrijf, klein of groot, heel belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Media zoals de Gouden gids, handelsgids, reclamebladeren en dergelijke hebben de laatste jaren aanzienlijk aan interesse ingeboet. Mensen gaan steeds meer opzoek naar bedrijven via hun computer, tablet of smartphone. Een website hoeft daarom niet altijd groot of uitgebreid te zijn, het belangrijkste is dat uw bedrijf teruggevonden wordt op het internet, een overzicht van uw activiteiten zichtbaar is en uw contactgegevens terugvonden kunnen worden. Hierbij kan ik u op weg zetten!

Als zelfstandige in bijberoep ontwerp ik namelijk websites vooral voor  kleine zelfstandigen, organisaties of evenementen, telkens op maat en volgens het budget van de klant. Ook geboortsites en blogs behoren tot de mogelijkheden. Het uitbouwen van webshop is eveneens een van mijn competenties, met duidelijke, persoonlijke uitleg over het onderhouden en plaatsen van jouw producten, zodat je achteraf eventueel zelf aan de slag kan bij het verder beheren van jouw online winkel.

Het ontwerpen van een website kan reeds aan een uiterst voordelig tarief. Voor het bouwen van een ‘basiswebsite’ van maximum 5 pagina’s of een Onepager met 5 secties (enkele pagina’s of secties met tekstblokken en enkele foto’s, een contactpagina, eventueel met contactformulier, links naar jouw social media, jouw logo,  een kaartje met uw locatiegegevens…) vraag ik slechts €125. Voor een kleine zelfstandige kan je hiermee al aardig op weg, en volstaat dit dikwijls al. De websites worden steeds zo gebouwd dat ze op alle soorten media (PC, Mac, tablet, smartphone…) netjes te bekijken zijn. Verder zorg ik ervoor dat uw site in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo… goed terug gevonden wordt en kan bijkomend gekozen worden om een marker te plaatsen in Google Maps. Bekijk gerust eens mijn portfolio op de homepagina en ontdek de vele mogelijkheden…

Voor de basiswebsite wordt gewerkt met materiaal door de klant aangeleverd. Uiteraard kan ik ook zelf voor fotomateriaal en tekst zorgen tegen een meerprijs van €10/tekstblok of foto.
Een eenvoudig logo ontwerp ik voor €25, iets gecompliceerdere logo’s zijn steeds bespreekbaar.
Indien gewenst kom ik bij jou enkele foto’s nemen om later te verwerken in de site, dit tegen een tarief van €50 (1 á 2u, maximum 10 te gebruiken foto’s).
Uiteraard krijg je hiervoor een factuur die je als onkosten kan inbrengen in jouw boekhouding.

Verder kan op vraag van de klant een grotere of meer functionele website gemaakt worden. Hiervoor kan ik voor jou tegen kleine meerprijs allerlei plugins of functionaliteiten voorzien in de site, zoals fotosliders of -galerijen, videomateriaal, geluid of muziek, beeld- en tekstanimaties, tabellen, prijslijsten, kalender,…
Alles is bespreekbaar !

OnYourSite ontwerpt op aanvraag voor jou eveneens briefpapier, huisstijl, brochures…

Naast het aanmaken van jouw site, zorg ik ook voor het online plaatsen en houden van uw site tegen goedkoop tarief. Zie hier voor meer info over mijn ‘webhosting’ diensten.

Interesse in een eigen site ? Neem hier gerust vrijblijvend contact op.