Over mezelf – Kris Roels

DSCN3292‘Back in the old days’ maakte ik als 16-jarige voor het eerst kennis met een computer. Een nieuwe wereld ging voor mij open, meteen was ik geboeid door dit wonderlijke medium. In de dertig jaar die daarop volgden ben ik mijn interesse nooit verloren, integendeel : steeds heb ik de nieuwste evoluties en technologiĆ«n op de voet gevolgd. Mijn job heb ik er niet van gemaakt, ik werk ondertussen al meer dan 25 jaar als wetenschappelijk medewerker in een labo aan de Universiteit van Gent, en dat ben ik van plan zo te houden. Ook daar heb ik uiteraard mijn computerkennis al meermaals kunnen aanwenden.
Een mens moet niet alleen werken, maar af en toe ook gewoon van het leven genieten. In mijn vrije tijd hou ik me graag al duursportend bezig. ‘Kilometers malen’ is al jaren mijn favoriete bezigheid, op de fiets, al lopend en tegenwoordig ook af en toe al zwemmend. Daarbuiten is ‘technologie’ nooit veraf.
Sinds kort ben ik ook zelfstandig in bijberoep. Hierin probeer ik mijn kennis ook naar anderen toe te gebruiken. Nooit uit financiƫle overweging, maar vooral om op constructieve manier iets te kunnen bijdragen aan een project en ja, daarmee iets extra bijverdienen is uiteraard mooi meegenomen.
Ik kijk er in alle geval naar uit om voor jou iets te kunnen betekenen.